דופק מהיר במהלך פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/12/2010 | 18:47 | מאת: משה

שלום רב, אני בן 32 ואני רוכב על אופניים רכיבת שטח אחת לשבוע ובמהלך הרכיבה הדופק שלי מאוד מהיר. רציתי לדעת עד איזה דופק מותר להגיע על מנת לא לגרום נזק לאורך זמן בהמלך פעילות גופנית אירובית ולכמה זמן? במנוחה הדופק שלי הוא 80 ואני אדם בריא. תודה רבה ושבוע טוב.

18/12/2010 | 19:20 | מאת: ד"ר אברהם כץ

במהלך פעילות גופנית הדופק עולה ומגיע לערך מירבי לפי הגיל . אפשר להמליץ על רמת דופק אליה אפשר להגיע בזמן פעילות על סמך בדיקת לב במאמץ . לאיזה דופק אתה מגיע כשאתה מציין דופק מהיר מאוד ? ד"ר כץ

18/12/2010 | 19:23 | מאת: משה

הדופק מגיע בין 170-190 לאורך חצי שעה בפעילות של שעתיים סה"כ.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך