כושר וויטמינים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/11/2010 | 10:01 | מאת: רובי

אני גר קרוב לים ובשנים אחרונות עושה הליכות 5 פעמים בשבוע בבקרים רציתי להוסיף גם ריצות השאלה כמה פעמים מומלץ בשבילי דבר נוסף - הייתי אצל תזונאית והיא אמרה שכדאי לקחת מולטי ויטמינים כמו של סולגאר וראיתי שיש לא מעט סוגים השאלה אם יש מולטי ויטמין מומלץ יותר עבורי.

20/11/2010 | 19:12 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מאחר ואני מתאר לעצמי שאתה רץ להנאתך ולא באופן מקצןעי ואתה לא מתכונן לרוץ מרתון (לפחות לא בשלב הזה ) , אתה יכול להתאמן אפילו כל יום ) . לאנשים שניזונים בדיאטה רגילה ואין שום מחלות מיוחדות , אין צורך בשום תוספות ויטמינים ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך