עליית מדרגות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/02/2009 | 12:57 | מאת: ניר

שלום, אני בן 33, בריא בדרך כלל. אני עושה ספורט ללא שום בעיה כשלוש פעמים בשבוע (הליכה\ריצה\כדורגל) . משום מה, דווקא כשאני עולה במדרגות מייד אני מרגיש שהדופק מואץ וזה קצת קשה לי. האם זה יכול להצביע על בעייה כלשהי? לפני כחצי שנה עברתי בדיקות מאמצים והם יצאו תקינות. תודה

18/02/2009 | 02:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עלית מדרגות היא פעילות של כח מתפרץ , כלומר פעילות אנארובית בניגוד להליכה או ריצה שהן פעילויות אארוביות . על פניו נראה שאין שום בעיה , לאור הפעילות הנוספת שלך . על מנת למנוע תופעות כאלו , צריך פשוט לעשות יותר פעילות אארובית ד"ר כץ

18/02/2009 | 02:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עלית מדרגות היא פעילות של כח מתפרץ , כלומר פעילות אנארובית בניגוד להליכה או ריצה שהן פעילויות אארוביות . על פניו נראה שאין שום בעיה , לאור הפעילות הנוספת שלך . על מנת למנוע תופעות כאלו , צריך פשוט לעשות יותר פעילות אארובית ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך