קליקים בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/05/2010 | 23:12 | מאת: מירי

ראשית קבל ח-ח על הפורום. מאז שאני ילדה יש לי לפעמים קליקים בברך ימין. קליקים הכוונה- שאם למשל אני יושבת ומותחת אתהרגל ואז מקפלת ושוב מותחתושוב מקפלת, אז אני מרגישה כמו רעשים, קליקים. יש ציין שאףף פעם זה לא לווה בכאבים. כיום אני בת 27 ועשה ספורט ארובי בחדר כושר ולפתע שמתי לב כי הקליקים חוזרים- ושוב בלי כאבים תודה לאל.מה יכולה להיותהסיבה של הקליקים, על מה זה מצביע, האם זה מ סוכן והאם צריך לטפל או שאין צורך. תודה

21/05/2010 | 18:20 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לקולות שמושמעים בעת קיפול ומתיחת הרגל אין שום משמעות . לעיתים צורך לישר את הרגל נובע מחוסר התאמה של עצם הפיקה לשקע בחלק התחתון הקדמי של עצם הירך . אחרי שהבנתי מה זה ח-ח , תודה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך