ברכיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/05/2010 | 22:49 | מאת: ליאת

אניעושה 5 פעמים ספינינג בשבוע ומאוד נהנית ולא רוצה להפסיק. השבוע קניתי נעלי ספינינג ושמתי לב כי מאז שהתחלתי לפדל איתם (שזה בסך הכל 5 פעמים) פתאום אני מרגישה משהו בברך. זה לאשהברך כואבת לי- לא במנוחה, לא בהליכה, ולא בפידול- אך אני פתאום מרגישה מן כאב עמוםבברך ימין. כדי שתבין איפה הכאב העמום, אתאר לך ישיבה שאם אשב בה אז ארגיש את הכאב. תאר לעצמך שאדם יושב ביער ורוצה לעשות אתצרכיו (9לא פיפי) אז הוא יושב נמוך כשהתוסיק כמעט נוגע באדמה- (סליחה ל התיאור) אם אשב בישיבה כזו אז ארגיש את הברך. ניסיתי לחזור לנעליים הרגילות והיה נדמה לי שיש שיפור ופחות מורגש כאב עמוםבזמן פידול. שאלתיהיא: מדוע נעלי הספינינג גורמותלי כאב עמום (או שהכל פסיכולוגי) ומה יכול להעיד הכא- האם שחיקת סחוס, או שריר, או קרע בגיד.... תודה

16/05/2010 | 00:06 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי התאור המפורט יש נזק כלשהוא במניסקוס הטיפול הראשוני הוא חבישה אלסטית כמובן צריך להתאמן עם סוג הכי נוח ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך