ריצה + לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/01/2009 | 15:37 | מאת: tal

שלום רב, בעלי סובל מלחץ דם שהוא בסביבות או מעל 140 ברוב שעות היממה אין לו כולסטרול, שומנים בדם, אינו שמן, וספורטאי. כניראה שללחץ הדם יש מקור גנטי- משפחתי. הוא במעקב אצל הרופאה הכללית לפני שיקבל טיפול תרופתי. הוא מתאמן 3 פעמים בשבוע - ריצה של שעה עד שעה וחצי. האם בתקופת המעקב , הוא יכול להתאמן כרגיל, או שעליו להפחית מעט מהאימון? בברכה טל אשתו הדואגת

18/01/2009 | 09:53 | מאת: ד"ר אברהם כץ

עבודות רבות הוכיחו שפעילות גופנית אארובית , כגון ריצה , מורידה את ערכי לחץ הדם הסיסטולי ( הערך הגבוה ) . רצוי שהוא ימשיך להתאמן וימשיך במעקב אצל רופא המשפחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך