כאבים בירך צד שמאל - הודענ מתוקנת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/11/2020 | 20:15 | מאת: יאיר

פניתי לאחרונה למוקד חירום עקב כאבים בירך , בוצע ציילום רנטגן בפענוח נרשם: אין לזהות קו שבר , אנתזופתיה בגביש הגדול . נגע סקלרוטי בדיאפיזה היכולה להתאים ל enchondroma הרופא שבדק את הצילום רנטגן רשם אבחנה trochanteric bursitis שאלותי : מה המשמעות הפענוח ? האם ניתן לסמוך על האבחנה ת כיצד ניתנה אבחנה של trochanteric bursitis שהרי לא ניתן לראות את זה ברנטגן

30/11/2020 | 20:12 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום יאיר צילום הרנטגן מראה על שלילה של שבר היכול לגרום למקור לכאבים. כמו שציינת, האבחנה שקיבלת הינה אבחנה על סמך בדיקה קלינית בלבד ואיננה יכולה להינתן על סמך צילום רנטגן. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך