כאבים בכתפיים וארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/10/2020 | 14:09 | מאת: זינה

שלום דוקטור אני סובלת מכאבים בכתפיים יותר מ20 שנים. צילום רנטגן US שנעשה לפני שנתיים מראה שבTendon Supraspinatus של הכתף השמאלי יש קרע חלקי 0.7 ס''מ האם ארטרוסקופיה יכולה לעזור? למי לפנות? האם קיימת ארטרוסקופיה באסותא אשדוד או בברזילי אשקלון?

14/10/2020 | 05:11 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום זינה קרע חלקי ברצועה הנ״ל יכול לגרום לכאבים. הטיפול הינו תלוי גיל ובדיקה גופנית. לא תמיד יש צורך בניתוח ולכן המלצתי היא להיבדק על ידי מומחה כתף לייעוץ. רק בריאות.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך