האם להפעיל ברכיים כואבות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/08/2020 | 18:33 | מאת: גל

בת 60 עם שחיקת סחוס בינונית בברכיים. כדי לא לאבד את יכולת התנועה אני מקפידה לעלות במדרגות ולהתכופף עם הברכיים בכל פעם שאני רוצה להרים חפץ מהריצפה גם כשהפעולות כרוכות בכאב נסבל. האם אני עושה נכון?פעילות כזו עוזרת לשפר תנועה או מחמירה את מצב הברכיים? תודה

24/08/2020 | 03:40 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום גל שחיקת סחוס הינו תהליך הדרגתי הנגרם עם הגיל. את בהחלט עושה נכון כאשר את רוצה לשמור על תנועת הברך אך עלייה במדרגות יכולה להחמיר את היסמפטומים (כאב) ולכן המלצתי היא פיזיוטרפיה מכוונת על מנת ללמוד מספר תרגילים ולאחר מכן תוכלי לעשות אותם לבדך. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך