נוזל בברך אחרי ארתוסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/08/2020 | 17:11 | מאת: אלכס

לפני כמה שעות יצאתי מניתוח ארתוסקופיה בברך (כריתה חלקית של המיניסקוס). אני מרגיש שיש לי הרבה נוזלים בברך. שאני מזיז את הברך אני ממש מרגיש כאילו הברך שלי בתוך גיגית מים ואני אפילו שומע את המים. אין כאבים כלל. האם זה תקין בשלב הזה? ואם כן, אחרי כמה זמן אני צריך להתחיל להיות מודאג במידה וזה לא עובר? תודה

06/08/2020 | 05:11 | מאת: ד״ר אייל גנסין

בהחלט ביצוע ארטרוסקופיה נעשית על ידי מילוי הברך בנוזל על מנת שיהיה אפשר לראות את הנעשה. בדרך כלל לפני שמסיימים את הניתוח מוצאים את הכמות המירבית של הנוזל אך לא הכל ניתן הונוזל שנשאר נספג. התחושה אמורה להסתיים לאחר מספר ימים. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך