מעין קליק במפשעה בעת ביצוע תרגילים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/05/2020 | 18:29 | מאת: מילה

היי, לפני ארבעה שבועות התחלתי להתאמן (אירובי ואימוני בטן), ובזמן האחרון אני מרגישה כמו קליק במפשעה מהרבה מהתרגילים (כמו שמרגישים כשמסובבים את הכף רגל). זה לא כואב אבל זה מציק באמצע תרגיל ומורגש כל הזמן (למשל בתרגיל אופניים לבטן)... מה אפשר לעשות? תודה מראש!

14/05/2020 | 04:16 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום מילה האם ה״קליק״ מורגש רק בפעילות ספורטיבית? האם גם בהליכה רגילה? ״קליק״ במפשעה יכול להגרם ממספר סיבות אך חשוב לדעת את המיקום המדוייק. המלצתי היא בדיקה על ידי אורטופד מומחה ירך ובאם יש צורך צילום. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך