פריקות חוזרות של תותב המפרק הירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/05/2020 | 19:29 | מאת: זינה

שלום אני בת 80 עם תותבות במפרקי הירך בשני הצדדים. התותב הימין משנת 2009(רוויזיה), בשנת 1994 היה ניתוח הראשון. בשנתיים אחרונות 4 פריקות חוזרות של תותב המפרק הירך הימין, ראש של התותב יוצא מהמקום. במשך החודש אחרון זה קרה פעמיים, מזמינים אמבולנס ובבית חולים מחזירים למקום(החזרה סגורה) התותב משנת 2009, עד לפני שנתיים לא היו פריקות מה צריך לעשות? האם צריך לעשות ניתוח ולהחליף תותב? האם יש אולי בד תמיכה למפרק הירך שמלבישים אותו על הרגל?

04/05/2020 | 03:26 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב פורום זה מיועד לניתוחי ארטרוסקופיה של מפרק הברך והירך ואיננו מיועד להחלפות מפרקים. מומלץ להתייעץ עם הרופא המנתח לגבי המשך טיפול. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך