ניתוח פולקרסון -שינוי מבנה הפיקה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

15/12/2019 | 18:34 | מאת: ניתוח פולקרסון

שלום , חודש הבא אני מתוכנן לעבור ניתוח פולקרסון עקב פריקות רבות, מאחר ואני חייל אין באפשרותי להיפגש בזמן הקרוב עם אורתופד כי הניתוח בתחילת חודש הבא: הייתי שמח לדעת לאחר חיפוש אינטרנטי שלא עודד רבות את הניתוח ; האם זה ניתוח שכדאי לעבור ? האם סיכויי ההצלחה בו גבוהים? האם הינו ניתוח מוכר ושכיח? מה הוא זמן החזרה הממוצע לפעילות ספורטיבית מלאה? והאם ישנם סיכונים שהברך שלי תהיה במצב יותר גרוע מכרגע? (בעיקר מרגיש כאבים בעליה במדרגות ופעם ב פורק שוב ).

18/12/2019 | 04:49 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב אכן מדובר בניתוח מוכר ושכיח מאוד המטפל בפריקות פיקה. סיכויי ההצלחה גבוהים בניתוח כזה וזמן החזרה הממוצע לפעילות ספורטיבית מלאה הינה מספר חודשים עד שנה. לגבי השאלה האם כדאי לעבור- התשובה צריכה להגיע ממך. זה איננו ניתוח מציל חיים אך משפר את איכות החיים. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך