ניתוח בברך כתוצאה מקרע במינסקוס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/11/2019 | 08:58 | מאת: ציפי יפרח

שלום אני בת 55 בחורה פעילה יש לי קרע בברך ימין , חוששת לעשות ניתוח זאת במיוחד שהרופא אמר לי שבגיל שלי יכול להיות יותר כאבים לאחר הניתוח אשמח לקבל חוות דעת

05/11/2019 | 05:59 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב ניתוחי לקרעים של המניסקוס (אני מניח שלזה התכוונת) אינם ניתוחים הכרחיים כי אינם מצילי חיים. אילו ניתוחים הנותנים איכות חיים. באם הקרע והסימפטומים המלווים אותו פוגעים לך באיכות החיים אז בהחלט מומלץ לשקול לבצע זאת. בריאות שלמה

05/11/2019 | 08:17 | מאת: ציפי יפרח

בוקר אור תודה על התשובה שואלת לגבי הכאב לאחר מכן בגלל הגיל שלי הרופא הדגיש לי שייתכן שיהיו כאבים יותר גבוהים ממה שיש לי היום תודה

08/11/2019 | 04:18 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב מטרת הניתוח הינה לפתור את הכאבים וזה לרוב מה שקורה אך כמובן שאחד מהסיכונים הינו כאב לאחר מהפעולה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך