רצועה צולבת קרועה ACL

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/03/2019 | 17:21 | מאת: יואל

נקרעה לי הרצועה הצולבת בסקי לפני מספר ימים. שאלותיי 1) הבנתי שיש התפתחותם בעולם בטכניקות השחזור - מה הם הטכניקות המובילות בעולם היום ? 2) אצל מי מנתחים שחקני הכדורגל הפצועים כמו טל בן רוסו. אני שואל כי אני גם משחק כדורגל ומעוניין באותו מנתח / קבוצת מנתחים של נבחרות הכדורגל

28/03/2019 | 04:11 | מאת: ד״ר אייל גנסין

טכניקות השיחזור היום מבוססות על שתל עצמוני או שתל מתורם וכל זה בהתאם למצב החולה. לגבי המנתחים- אין לי מידע לגבי זה. ממליץ לברר על מנתחי ברך וספורט. תמיד אפשר להעזר ברופא המשפחה לצורך הכוונה. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך