המלצה לניתוח ברך ימין - לאחר פענוח MRI

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/01/2018 | 10:48 | מאת: שחר

שלום רב, למרות ההמלצה של הדוקטור ללכת לניתוח האם בממצאים המצ"ב בקובץ פיענוח MRI, ניתן להסתפק אך ורק בפעילות פיזיותרפיה משקמת, או שאין ברירה ורצוי ומומלץ לבצע הליך הניתוח? אודה לעזרתכם מכיוון שאני ממש מתלבט בין המשך פעילות שיקום לניתוח - אציין כי קרוב לחודשיים וחצי אני מבצע פיזוטרפיה פעם אחת בשבוע דרך קופת החולים שלי, עם שיפור קל עד בינוני

20/01/2018 | 21:49 | מאת: ד"ר עופר זקס

הי שחר, איני מצליח לראות את התוצאות . אנא העתק אותם לתבנית השאלה.

21/01/2018 | 11:44 | מאת: שחר

תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של ברך ימין: 1.פטלה ביפרטיטטה. שינויים בצקתיים באזורים סובכונדלרים במדור הפנימי של המפרק. 2.לא הודגמו שינויים פתולוגים בגומה האחורית. המפרק הפטלו-פמורלי שמור. 3.הרצועות הצולבות ללא שינויים פתולוגיים. 4.אין לראות שינויים בגידים קוואדריצפס ופטלרי.שינויים בצקתיים בשומן פרה פטלרי. 5. הרצועות הקולטולריות ללא שינויים פתולוגים. 6. הדגמה תקינה של המיניסקוס החיצוני. במיניסקוס הפנימי הודגם קרע מורכב הוריזונטלי ורדיאלי עם היווצרות ציסטה מינסקאלית.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך