המלצות לטיפול והסבר לממצאי MRI

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

08/12/2017 | 12:10 | מאת: פנינה

שלום רב, אודה להסבר ב"שפת הדיוט"לממצאי MRI של ברך ימין(בעקבות כאבים רוב הזמן בעוצמות שונות): 1.שינויים ניווניים דיפוזיים, יותר מתקדמים במדור הפטלופמורלי. 2.קרע הוריזונטלי בקרן הקדמית של המיניסקוס הלטרלי,עם ציסטה מניסקיאלית בצמוד. 3.שינויים בקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי,מתאימים משינויים פוסט-מניסקטומיה. 4.טנדינופתיה באינסרציה פרוקסימלית של גיד הגסטרוקנמיוס פנימי ולטרלי. כמו כן מהן ההמלצות לטיפול.

11/01/2018 | 21:35 | מאת: ד"ר עופר זקס

שלום רב, 1. שינויים שחיקתיים בברך. 2. קרע במניסקוס חיצוני. 3. שינויים במניסקוס הפנימי שמתאימים למצב אחרי התערבות ניתוחית בו. 4.דלקת כרונית בגיד התאומים

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך