קרע בלברום בירך-שאלה לפורום

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/10/2017 | 00:06 | מאת: אור

שלום וברכה לאחר שנים של כאבי רגלים סוף סוף עלו על הבעיה..... ולפני חצי שנה עברתי תיקון של קרע בלברום ירך בבדיקה השבוע הרופא מרוצה אבל אמרתי לו שכואב לי מאד בצד הלא מנותח.... ידענו שאולי גם שם יש קרע הרופא ראה שיש סימנים אבל אמר לחכות עד הביקורת הבא שזה עוד חצי שנה שאלתי היא היה שיש קרע כמה זמן מומלץ לחכות לניתוח בין צד לצד תודה מראש

22/10/2017 | 22:41 | מאת: ד"ר עופר זקס

יש להמתין לפחות עד לתום השיקום המלא של תפירת הלברום בצד אחד וחזרה לפעילות מלאה כלומר שנה לפחות בין ניתוח לניתוח.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך