ניתוח ארתרוסקופיה של הירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/09/2017 | 23:04 | מאת: Ozi

שלום מה יודעים על הצלחת הניתוח הזה (שיופים למיניהם)? מה קורה בשטח? אני לא מוצא מישהו שזה עזר לו בכלל, אם לא ההיפך, אז למה ממשיכים עם הניתוח הזה. מצד שני, לא מציעים לי משהו אחר.... תודה

30/09/2017 | 21:39 | מאת: עופר זקס

משאלתך לא ברור לי לאיזה ניתוח אתה מתכוון ובאיזה אינדיקציה. אשמח אם תוכל להרחיב.

30/09/2017 | 22:22 | מאת: ozi

הי תודה. שחיקת לברום, כתוצאה מחוסר התאמה בין העצם לאגן. רוצים לשייף את הלברום וגם את העצם היכן שצריך (זה לא "ארתרוסקופיה של הירך"? כתבתי בכותרת). קצת מתלבטים אם איחרנו את הרכבת, כי כבר יש ציסטות ב MRI. אבל רוב האנשים שדיברתי איתם (וקשה למצוא אותם), או שהניתוח לא השפיע עליהם או שהיה להם שיקום ארוך ומייגע. מה שגורם לי לתהות מה באמת (!) אחוזי ההצלחה+שיקום

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך