שחזור רצועה צולבת קדמית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/07/2017 | 10:49 | מאת: קרן

בוקר אור (: אני ארבעה חודשים לאחר ניתוח שחזור רצועה צולבת קדמית והטרית מנסקוסים המצב שלי טוב והברך מחלימה באופן מרשים .. 1. האם אני יכולה להשתמש במשקולת עד 2 קילו כדי לחזק את שרירי הברך (לשים אותה מסביב לרגל המנותחת ולהרים וכו ..) ? 2. האם אני יכולה להחזיק משקולות ביד בעמידה ולעשות תרגילים שלא קשורים לרגליים ? תודה מראש (:

20/07/2017 | 22:01 | מאת: עופר זקס

שלום רב, ראשית התשובה תלויה בפרוטוקול השיקום של המנתח והפיזותרפיסט שמשקם אותך. עקרונית בשלב זה ובהנחה שהנתיוח עבר כמתוכנן לא אמורה בעיה לבצע את הפעולות הנ"ל. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך