חוסר יישור מלא וכיפוף מלא בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/04/2017 | 18:13 | מאת: דני

עברתי ניתוח שיחזור ACL עברו כבר 4 חודשים מהניתוח ועדיין אין לי יישור וכיפוף מלא, הברך נתפסת לי אחרי ישיבה ממושכת. מה זה יכול להיות?

17/04/2017 | 13:16 | מאת: יורם

שאלה - אתה עושה פיזיותרפיה ?

17/04/2017 | 16:41 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

אין ספק שפיזיותרפיה חשובה לאחר שחזור צולבת קדמית, עם זאת צריך לברר כל מקרה של הגבלה משמעותית בטווח התנועה, בעי-ר עם יש נעילות של הברך.

17/04/2017 | 16:39 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

דני שלום, זה לא מצב נורמלי ארבעה חודשים מניתוח לשחזור צולבת קדמית, מציע לחזור לרופא המנתח ולהתיעץ איתו.

07/05/2017 | 17:51 | מאת: דני

עשיתי mri חוזר אחרי 4 חודשים מהניתוח בגלל שאין לי יישור מלא וכיפוף מלא,אמרו לי שיש לי עין ציקלופ צלקת משו כזה, מה זה אומר?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך