ביוץ טבעי בצמחי מרפא

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/04/2020 | 21:58 | מאת: מור

שלום פרופסור משיח, רציתי לשאול שאלה, אני בהפסקה כמו כולם מטיפולים כי יש לי שחלות פוליצסטיות אומנם בעבר היו לי שני הריוניות טיבעיים לגמרי אבל ניגמרו בהפלה. היום אני לוקחת צמחי מרפא לנסות לגרום לביוץ טבעי ולנצל את הזמן הנל. כבר חודש שני שיש לי הפרשות צמגיות של ביוץ אבל הסטיקים של הבדיקות ביתיות לא מראות על ביוץ.(בעבר הבדיקות הראו לי ובטיפול האחרון עם אוביטרל לא הראה לי). האם יכול להיות שיש ביוץ וזה אכן הפרשות של ביוץ בשבוע האחרון היו כמו הפרשות שקופות והיום היה משהו יותר נמתח כזה ושקוף נקי. וכמובן שהיו כאבים בשבועיים החארונים בשחלה שמאלית כמו שיש בזמן הביוץ. לפני חודש גם היה לי הפרשות כאלה והגיע מחזור אחרי שבועים אני ממש בדילמה אם אכן זה ביוץ אני כבר רגילה רק לטיפולים ושכחתי איך זה בטבעי. תודה רבה רבה

19/04/2020 | 00:17 | מאת: מור

שאלה נוספת, האם זה אכן ביוץ האם אני יכולה להתאמן בשבועיים הקרובים? זה אימונים אינטנסיטים של כוח משוקולות ארובי וכו.

19/04/2020 | 16:30 | מאת: פרופ' משיח שלמה

שלום\אישית איני מאמין בצמחי מרפא. אני מאמין בטיפול בתרופות משרות ביות במקרים של שחלות פוליציסטיות. אמנם טיפולי ה-IVF הושהו, אבל לא טיפולי הביוץ עם הזרקה תוך רחמית והרבה מומחי פוריות מבצעים טיפולים אלו.

21/04/2020 | 15:06 | מאת: הדס

האם תוכל לפרט על סוג הטיפולים לשחלות פוליציסטיות שאכן מתקיימים בימים אלה? להבנתי אי אפשר לבצע טיפול לעידוד ביוץ כגון: זריקות

מנהל פורום טיפולי פוריות