תסמונת אשרמן ופרוגילוטון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/01/2020 | 18:44 | מאת: מור

יש לי תסמונת אשרמן קשה ונאמר לי שאני צריכה לעשות מספר ניתוחים עשיתי את הניתוח הראשון אשר עבר בהצלחה ושמנו ג'ל למניעת הדבקויות האם זה פטיר כי הרופא אמר שאולי לא ורציתי לשמוע עוד רופא קיבלתי פרוגילוטון ואני עכשיו בכדורים החומים האם אני יכולה לוותר על כדורים החומרים ואם כן על כמה כדורים? כדי להקדים את הוסת ואז לשוב להיסטרו אבחנתית לביקורת אני ממש בלחץ מהנושא

25/01/2020 | 18:48 | מאת: מור

האם יכול להיות שיהיה לי ביוץ סופנטני עם הפרגילוטון? יש לי שחלות פוליציסטיות אבל לפני כמה ימים היה לי כמו הפרשה צמיגית אשר מופיע בדרך כלל בביוץ...אני גם סובלת מבחילות קשות ביומים האחרונים יש סיכוי להריון? בהריון הקודם שהיה ספונטני בין טיפולי פוריות גילתי הריון שבוע לאחר הביוץ שגם היה ספונטני ומוזר לסיפר שלי ומיד התחילו לי בחילות....🤷‍♀️ יש טעם לבדוק?

26/01/2020 | 08:36 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אפשר דיהיה ביוץ גם עם פרוגילוטון-שאינו מונע ביוץ.

26/01/2020 | 08:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ההצלחה של הניתוח התבמונת אשרמן תלויה בחומרת המצב. יש לשאול זאת את הרופא המנתח. אפשר להקטין את מספר הכדורים החומים ל-5 בלבד.

מנהל פורום טיפולי פוריות