טיפול הזרעה טבעי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/05/2019 | 15:40 | מאת: אנונימית

היי, אנו מנסים כבר במשך חצי שנה להרות בפעם השניה ללא הצלחה(יש לנו ילד בן 5 שהגיע די בקלות ובאופן טבעי). לפני חצי שנה הפסקתי גלולות לאחר נטילה רציפה במשך כ- 4 שנים. במחזור האחרון עשיתי פרופיל הורמונלי ביום ה- 5 למחזור שנבדק ע"י הרופא ונאמר שהכל תקין. אני מקבלת מחזור באופן סדיר כל 28-30 יום לערך ויש לי ביוץ ביום ה- 20-22 של המחזור (לפי מעקב זקיקים באולטרסאונד). במחזור האחרון עשיתי מעקב וביום ה- 20 נמצאו שני זקיקים אחד 18.5 מ"מ ואחד 24 מ"מ. ב20.5.2019 שהוא היום ה- 21 למחזור הרופא עשה לי הזרעה טבעית ללא הורמונים לאחר השבחת זרע ובבוקר שלאחר מכן קיבלתי זריקת אוביטרל בבטן 150 מ"ג. לטענת הרופא העדיף לנסות באופן טבעי לפני שמעמיס עליי הורמונים. האם ההליך תקין? יש סיכוי שזה יצליח? תודה :)

23/05/2019 | 15:41 | מאת: אנונימית

בנוסף, אציין שבבוקר לאחר ההזרעה שוב קיימנו יחסי מין לפני שקיבלתי את זריקת האוביטרל.

25/05/2019 | 09:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

משונה בעיני שמחזורי הוסת שלך הם כל 28-30 יום והביוץ ביום ה-20-21. במחזורים של 28 יום הביוץ מופיע ביום ה-14. אי לכך הייתי ממליץ על טיפול הורמונלי בהקדם ומעקב אחרי הביוץ באמצעות בדיקות דם בנוסף ל-US

מנהל פורום טיפולי פוריות