טיפולי פוריות לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/03/2019 | 17:27 | מאת: שרון

שלום, אני 3 שנים לידה, נכנסתי להריון תוך חודש וילדתי בניתוח קיסרי חירום בפתיחה מלאה, הבייבי כבר היה כמעט בחוץ, היה ניתוח מאוד לא פשוט של 4 שעות.מפה לשם אני מנסה כבר שנה וחודשיים להיכנס להריון, לאחר ששני רואים פרטיים לא הצליחו, השלישי הצליח לעשות צילום רחם (הרחם מאוד מאוד גבוה ופתח צוואר הרחם לא ברור), הוא גילה שיש לי הידבקויות ברחם וחצוצרות חסומות ומיד קבע לי ניתוח להסרת הידבקויות ברחם שעשיתי לפני יומיים ועבר בהצלחה וטיפולי ivf. רציתי לשאול אם יכול לקרות נס לאחר הניתוח שעברתי? האם יכול להיות שכן אכנס להריון ללא טיפולים? יש לציין שהמחזור והביוץ שלי מאוד מדוייקים ואני יודעת בדיוק מתי הביוץ ובאיזו שחלה.

03/03/2019 | 11:05 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ניראה שהבעיה אצלך היא מכנית, כלומר: בעיה ברחם/חצוצרות בעקבות ניתוח קיסרי. לא מסרת פרטים על מצב החצוצרות אבל אם המליצו על IVF אני מניח שהחצוצרות חסומות.

מנהל פורום טיפולי פוריות