דם טבורי בגיל הריון מאוחר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/01/2019 | 09:10 | מאת: ורד

28/01/19 09:09 היי..רציתי לשאול האם דם טבורי טוב למחלות כמו אוטיזם..תסמונת דאון וכאלה... ואם לא אז למה נועד הדם הטבורי ? אני שואלת בגלל שאני בת 42 וחוששת מבחינת מחלות וכאלה של העובר ולכן בודקת לגבי דם טבורי.

28/01/2019 | 20:18 | מאת: פרופ' משיח שלמה

דם טבולרי לא נועד למחלות של הילד כמו אוטיזם ותסמונת דאון, אלא מחלות של גיל מאוחר יותר כמו לימפומות ולאוקמיות המצריכות השתלת מוח עצם. אין סבה מדיע בגיל 42 לא תשמרי דם טבורי עבור הילד שויולד וכן עבור אחרים במשפחה.

מנהל פורום טיפולי פוריות