תגובה לtsh ופרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

31/12/2018 | 12:24 | מאת: ליבי

שלום, אשמח לקבל גם תגובה לtsh האם יש טעם להחזיר עוברים שנשארו ? ומה המינון של פרוגסטרון שמומלץ להתכווצויות אני לוקחת 2 אנודמטרין על בסיס ביוץ טבעי, דקפפטיל 1 ואסטרופם 2 מ"ג ביום להלן השאלה שוב... בת 43 בעברי הריון ולידה בגיל 41. אסטרדיול 94, tsh 3.24 lh 4.40 fsh 10.20 prolactin 223 prog <2 טסטוסטרון 0.60 deha 2.74 האם יש טעם לעשות שאיבות על בסיס טבעי ? האם ניתן לעשות משהו עם tsh אם אני רוצה להחזיר עוברים שנשארו לי ? ודבר אחרון איך יודעים אם יש התכווצויות ברחם שעשויות לפלוט עוברים אחרי החזרה ? ומה עושים כדי למנוע זאת ?

31/12/2018 | 17:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ה-TSH בסדר. באשר למינון האנדומטרין, הייתי ממליץ על 3 ליום.

03/01/2019 | 10:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בתשובתי הקודמת נמנעתי מלהכנס לפרטים באשר לטיפול המומלץ, כי החלטה כזו צריכה להיות מבוססת על מכלול תנאים ובדיקות ואין אפשרות לענות עליה הצורה טובה בפורום. אני ממליץ לך לפנות למומחה פוריות, שיעריך את מצבך בצורה יסודית. עקב גילך הפניה לטיפול יסודי היא דחופה.נראה לי שיש קצת לפרט יותר בתשובתי.

מנהל פורום טיפולי פוריות