שמירת הריון ועוד שאלות / תודה מראש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/10/2018 | 22:54 | מאת: נטלי

ערב טוב! אני בשבוע 31+4. (תרומת ביצית + תרומת זרע). עד עכשיו היה הכל חלק ללא בעיות. כל הבדיקות תקינות. אתמול הרגשתי לחץ בבטן התחתונה. הרופאה שלי שלחה אותי לעשות מוניטור. התברר שיש לי צירי גלים. הרופאה הפנתה אותי לעשות מוניטור גם מחר. אם צירי הגלים (ככה הגדירו לי) ימשיכו. האם כדאי לבקש שמירת הריון / להתאשפז/ או משהו אחר? אני בת כמעט 46. ועוד שאלה הרופאה שלי יודעת כל ההיסטוריה שלי. אני מאוד לא רוצה לגלות אותה לבית החולים(תרומת ביצית). האם זה אפשרי? ושאלה נוספת האם לידה תהיה רגילה או ניתוח קיסרי? תודה מראש על התשובות.

19/10/2018 | 12:28 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שבבית החולים כשיידעו את גילך יידעו שזו תרומת ביציות. בגיל זה נוהגים לבצ ע ניתוח קיסרי. אם יש פעיולת רחמית בשבוע כה מוקדם, כדאי לפנית לבית החולים ולקבל טיפול להפגת ההתכווצויות הרחמיות.

מנהל פורום טיפולי פוריות