האם כדאי לי לעשות ברור לאי ההצלחה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/09/2018 | 22:18 | מאת: שירן

שלום אני בת 42 בעברי הריון חוץ ואחד כימי עם טיפולים וכן עשיתי שתי הזרעות שלא הצליחו וגם שתי הפריות שלא הצליחו ואני בעלת שחלות פוליציסטיות עכשיו היה לי הריון לא תקין ללא עובר מה עליי לעשות האם עליי להיבדק לעשות בדיקות כלשהם.אולי יש בעיה תןדה.

16/09/2018 | 20:21 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הברור לאי הצלחה צריך לכלול הרבה גורמים למשל: מצב רירית הרחם (היסטרוסקופיה) מצב החצוצרות (צילום רחם), הערכת טיב העוברים ואולי בגלל גילך גם PGS, שזה ברור גנטי של העוברים לפני החזרתם לרחם.

מנהל פורום טיפולי פוריות