לא מצליחה לספק אותו

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/12/2009 | 22:11 | מאת: מיואשת

שלום.אני בת 29,מתוסכלת מאוד מיחסים עם בעלי שנראה כי הולכים לטימיון בגלל הפן המיני.בעלי כל הזמן מתלונן שאני לא מספיק מינית,שאני לא מספקת אותו,שהוא נהנה יותר מלענג את עצמו לבד ושגם אחרי 3 שנים איתו אני לא יודעת איך לגרום לו להגיע לסיפוק.הוא מתלונן על התדירות המעטה בעיניו, גם אם זה כמעט כל יום ועל הבנאליות של האקט בעיניו. כל ניסיונותי לעשות דברים שנראה לי שהוא אוהב לא מספיקים ואנחנו רבים על הנושא בלי סוף. הוא מסרב ללכת לטיפול בטענה שלא ירצה להיחשף,שאני צריכה להשתנות וכי אין לנו כסף לזה. מה אפשר לעשות? הוא כבר רמז שאם זה ימשיך ככה נצטרך לשקול האם זה נכון להישאר ביחד... אני ממש נואשת.

26/12/2009 | 19:57 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, באופן עקרוני אפשר לספק בני אדם שיש להם את היכולת להיות מסופקים. יש בני אדם שהם מבחינת בור בלי תחתית כלומר שקשה לרצותם ולספקם "וחשוב להם" להתלונן באופן תמידי ולמצוא "קולב" להלביש עליו כעס ותסכול שהם סוחבים איתם לאורך השנים. מבחינה מינית קיום על בסיס יומי של יחסי מין נחשב בהחלט הרבה ואם את מרגישה שאת פתוחה מינית ונהנית מן העניין הרי שיותר מזה אי אפשר לספק. יש גברים הזקוקים גם לעינוג עצמי מספר פעמים ביום בנוסף לאקט המיני. מדובר כאן במתח פנימי ואי שקט הדורשים הרגעה מתמדת כשאחד האמצעים לכך הוא באמצעות פורקן מיני. במקרה זה הבעיה אינה מינית אלא ההתמכרות להרגעה עצמית באמצעות פורקן מיני. הבעיה אינה מינית ובמהותה היא בעיה של מתח\ריקנות\תסכול פנימי\כעסנות. זוגות רבים למדי חיים באיזון של קיום יחסי מין מספר פעמים בשבוע וקבלת העובדה שהגבר מענג את עצמו בנוסף לכך כאוות נפשו. אין לצפות מבת זוג קבועה שתקיים מספר פעמים ביום יחסי מין עם בעלה לאורך השנים אלא אם כן היא עושה זאת מתוך כניעות. אם אין לכם כסף לטיפול פסיכולוגי זוגי האם קיימת אפשרות שתשקלו לקיחת תרופות להורדת מתח וחרדה ממשפחת SSRI? תרופות אלה עשויות להגביר את רמת השקט הפנימי ואיתו את הפחתת התובענות למילוי פנימי באמצעות מין. שיהיה בהצלחה. אילנה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים