נשואים טריים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/12/2009 | 12:14 | מאת: רויטל

אילנה שלום, בעלי ואני נשואים רק כמה חודשים. אני בהריון והמצב בינינו לא טוב בכלל. לאחרונה אני לא מכירה את האדם שאיתו התחתנתי. אני מתחילה קצת לפחד ממנו. זה התחיל בזריקת שלט טלוויזיה בסלון...ולאחרונה לאחר שהתרגז הוא לקח כמה דברים שלי וזרק מהחלון לפח הזבל! אני לא מסוגלת לסלוח. אין בי אהבה כל כך ברגע זה. אבל מה אעשה? הולך להיוך להיות לנו ילד בקרוב...בבקשה תעזרי...אם לא היינו נשואים ברור לי שהייתי לוקחת את הדברים שלי ועוזבת. היום - טובת התינוק והבושה להתגרש משאירים אותי.

19/12/2009 | 17:38 | מאת: אילנה ארד לוין

רויטל היקרה, את מעלה סיפור לא פשוט בכלל. הרבה אנשים לומדים להכיר את בני זוגם רק לאחר הנישואין בעצם. לצערך במקרה שלך זוהי היכרות עם צד תוקפני ומתפרץ. טובת הילד העתיד להיוולד היא שיהיו לו שני הורים רגועים ויציבים רגשית המקיימים ביניהם קשר של התחשבות ועזרה הדדית. רגשות של עוינות ופחד בין ההורים יזיקו להתפתחותו הנפשית של הילד שיזדהה עם רגשות שליליים והתנהגויות שליליות. במצב הנוכחי יש למהר ולפנות לייעוץ נישואין בדחיפות על מנת למצוא דרך או ללמוד לחיות ביחד בצורה סבירה או ללמוד להיפרד בצורה סבירה. בחלק גדול מהערים והמועצות המקומיות בארץ קיים ייעוץ נישואין הניתן על ידי שירותי הרווחה המקומיים.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים