חוסר הנאה באיבר המין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/11/2014 | 23:02 | מאת: רז

אין לי יותר גירוי באיבר המין. כשאני מאונן אני לא מרגיש גירוי פיזי..השפשוף כואב ולא נעים אפילו כשאני משתמש במרכך. הרגע היחיד שאני יכול לאונן בלי להרגיש את השפשוף זה כשאני לא משפשפף אלא תופס את הזין ומעלה ומוריד את היד כמו משאבה. אבל אז במשך כל האוננות אני לא נהנה והאורגזמה מאוד חלשה ולא מספקת. גם בסקס עם חבר שלי (אני ביסקסואל) אני לא נהנה יותר. כשהוא נוגע לי בכיפה אני ישר קופץ.. גם אם זה עם רוק או מרכך ואפילו בעדינות.. אני פשוט לא יכול עם זה. והכיפה זה החלק הכי נעים שיש באיבר מין. גם כשהוא מוצץ לי אני לא יודע אם אני לא מסתכל.. אני פשוט לא מרגיש את זה. מרגיש ממש בקטנה את הזין זז אבל לא מרגיש גירוי נעים. כתוצאה מכל זה הסקס שלי וכל תחום המיניות נהיה משעמם ולא מעניין. מעצבן מציק וכואב. גם המשיכה המינית קצת ירדה לי ואילו הדחף עצמו למין משתנה לפעם לפעם כשרוב הזמן אין לי דחף למין. מה אני עושה עם זה? אני בצבא דרך אגב.. כל העניין הזה קורה קרוב לחצי שנה.

01/12/2014 | 11:25 | מאת: אילנה ארד לוין

רז היקר, מהיותך בחור צעיר אני יוצאת מתוך הנחה שאתה בריא בגופך ואינך סובל מבעיות נוירולוגיות מאיזשהו סוג. אם נצא מתוך הנחה זו של בריאות גופנית, התגובות שאתה מציין מתרחשות בדרך כלל או במצב של דיכאון וחרדה, או במצבים בהם האדם לוקח תרופות נגד דיכאון וחרדה. אינני יודעת אם אתה לוקח תרופות נוגדות דיכאון וחרדה בתקופה הנוכחית - תרופות המורידות את התשוקה המינית ופוגעות בתחושה באיבר המין. אם אינך לוקח את התרופות האלו, יתכן שאתה במצב נפשי של לחץ, מתח ודיכאון מסוג כלשהו, או קונפליקטים רגשיים מסוג זה או אחר. העובדה שאתה בצבא קצת מקשה על הפניה לבדיקות המתאימות. הייתי מתחילה בפניה לרופא אורולוג או לנוירולוג המתמחה בתחושות באיבר המין (ניתן לברר מול הנוירולוג בשיחה טלפונית). אם התגובות הנוירולוגיות תימצאנה תקינות, הרי שהבעיה עוברת לתחום הנפשי פסיכולוגי, ושם ככל הנראה יהיה עליך לחפש את הטיפול המתאים. מקווה שתמצא את הגורם לבעיה קודם כל, ולאחר מכן את שיטת הטיפול המתאימה לה. כלומר, קודם כל וראשית כל יש לפנות לבירור גופני מקיף, כולל אורולוג שהוא גם סקסולוג, כדי להבטיח שהכל תקין מבחינה עצבית ומבחינת כלי הדם באיבר המין. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים