אין זוגיות יותר

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/10/2013 | 07:43 | מאת: ילנה

שלום אילנה, רציתי התייעצות לגבי המצב שיש כרגע אצלי במשפחה. אז ככה אני בת 38 ואימא לשני בנים מקסימים בגילאים 7 ו-שנה ו10 חדשים. בעלי הוא בן 36. עובד מאוד כשה והרבה שעות. הוא לא נמצה הרבה באמצה השבוע בבית , אני כל הזמן סביב הילדים וכל הסידורי בית. כמובן בסוף השבוע בעלי איתם (הילדים) יותר. אז ככה היחסים שלנו הם ללא יחסי מין כמעט. האמת לי זה לא מפריע בכלל, אבל מצדו כמובן זה בעיה.לי אין שום חשק לא בבוקר , לא בערב ולא בלילה כשצריך לישון. אני מודעת שאני מאוד לחוצה, עייפה....ועוד. אבל איך ליצור את החשק? איך להיות בכה מצב? תודה מראש. ילנה.

03/11/2013 | 12:43 | מאת: אילנה ארד לוין

ילנה היקרה, המצב שאת מתארת הוא של מירוץ נגד השעון עם תפקוד הבית והילדים והיעדר של הזנה רגשית חברתית במהלך השבוע מאחר ובן זוגך אינו נוכח. למעשה במהלך השבוע אין לכם שום דרכים להרבות את הרווחה ההדדית, אם על ידי שיחה נעימה, יציאה, בילוי או כל דבר שגורם עונג הדדי ומחזק את החברות. אחד התסמינים שאת מתארת הוא עייפות, שזה מצב טבעי עבור אישה עובדת סביב בית וילדים. על מנת שייווצר זיק של תשוקה ביניכם עליכם להחליט כמה החלטות אשר יאפשרו לך מרחב פנאי פרטי. כמו מנוחה בשבת בבוקר כשבן הזוג לוקח אחריות על הילדים ומפנה אותך למנוחה והנאה מכל סוג המקובל עליך, או שישי אחה"צ או שבת אחה"צ או כל מועד אחר שיהיה לשניכם נוח לאפשר לך שלוש-ארבע שעות של שקט מנוחה והרפיה. במהלך זמן זה כדאי לפעמים לקרוא ספרות אירוטית מהאינטרנט או מן הנמצא כרגע בחנויות הספרים. חשוב להדגיש שאין כאן נוסחת פלא אלא צריך לעבוד במקביל על מספר צירים: 1. הגברת החברות הידידות והבילוי המשותף ביניכם. 2. לאפשר לך זמן הרפיה ושקט פרטי ואישית. 3. לאפשר לך חשיפה לסיפורי עלילה אירוטיים (לא סרטים אלא חומר קריאה). אלו הם טיפים ראשונים בלבד. נסי אותם, ראי אם זה מצליח לשאת פירות ודווחי לנו על התוצאות - תהיינה אשר תהיינה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים