דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/09/2009 | 14:17 | מאת: רומי

שלום בני כבן חודשיים נולד בשבוע 34 יש לו כלייה ימנית בלבד.(בזמן הריון נצפה cpc במוח שנעלם עם הזמן ומוקד אקוגני בלב) ולאחר לידה אולטרסאונד ראש תקין בפגייה. מעבר לכך לפני כשבועיים הופנתי לאולטרסאונד ראש לשלול יתר נוזלים במוח עקב גדילת ראש מואצת (5 סמ בחודש במקום שניים) ובנוסף הוא מעלה במשקל מאוד מהר האולטרסאונד תקין כמו כן,שללו דלקת קרום המוח בעקבות חום גבוה ומרפס גדול רחב שהיה בולט רופא הילדים אמר שלמרות שאין לו יתר נוזלים במוח עדיין יש מקם לדאגה מבחינה נוירולוגית שאלתי היא מה הם הדברים שמהם עליי לחשוש? פיגור או אוטיזם או מחלת עצבים? יש לציין שפעם אחת הרגל שלו רעדה באופן לא רצוני למעט זמן( גם לי האצבעות ביד וכף היד קופצות מבלי שאני רוצה ואין לי בעייה כלשהי) לקראת מה עליי להכין את עצמי אשמח להשכיל כי המאמרים באינטרנט מבלבלים מאוד על מה להתמקד? מה הרופא רוצה לשלול אני מודאגת מאוד תודה רבה רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום:מילוי קמטים

לפי הנתונים שאת מציגה שהקף ראש גדל אך אולטראסאונד מוח תקין הדבר היחדי שצריך לעשות הוא מעקב הקפי ראש ומעקב התפתחותי בלבד לפי הנתוונים אופציה לפגיעה קשה מוחית ניה קלושה התנועות ברגל נשמעים כרעד ולא פרכוס אם כי צריך להמשיך לעקוב אחרי תופעה ולדווח לרופא מטפל \ נוירולוג האם נלקחו תפקודי בלוטת תריס?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה