חולשה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/05/2016 | 21:27 | מאת: קטי

שלום, אני מטיילת בדרום אמריקה מזה חודשיים. לאורך כל החודשיים אכלתי פחות מהרגיל, בעיקר עקב חוסר תאבון (ולכן גם ירדתי במשקל, לא יודעת כמה). לאחרונה הגעתי למקומות הגבוהים ביבשת, 3,500 מטר ומעלה. בפעם הראשונה שהגעתי לגובה של מעל 4,000 חוויתי כאבי ראש נוראיים, דופק מואץ (כאילו הלב ממש משתגע) והקאות. הכל עבר כעבור יומיים, אך הגוף שלי לא חזר לעצמו. כבר מעל 3 שבועות שאני חשה חולשה נוראית, כאילו אין לי אנרגיות בגוף, חוסר תיאבון ובחילות, סחרחורות שמובילות למצבים שאני ממש רואה שחור בעיניים, דופק לא סדיר. (חשוב לציין שכאבי ראש אני לא מרגישה) האם יש סיבה לדאגה? טעם ללכת לבדוק אצל רופא מאיפה נובעת החולשה והסחרחורות? (לא מרגיש כמו מחלת גבהים) תודה מראש!

ירידה בתאבון וירידה במשקל הם סימפטומים הדורשים בירור כאב ראש בעת עליה לגבה רב עלול לסמן התחלה של מחלת גבהים ומחייב ירידה לגבה נמוך יותר כי המחלה עלולה להיות מסכנת חיים. התופעות עליהן את מדווחת צריכות בירור - מציע לך לפנות לבירור רפואי בהקדם. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים