נפיחות ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

19/05/2016 | 17:35 | מאת: עידן

שלום ד"ר יצחקי אבי, אחותי מטיילת במזרח מזה 9 חודשים. היא עלתה במשקל 12 ק"ג עקב תזונה לקויה (ניזונה בעיקר מאורז לבן בחודשים הראשונים ועכשיו התחילה להקפיד על אכילת חלבונים וירקות). היא טוענת שיש לה נפיחויות מוזרות ברגליים ובידיים בעיקר, באופן קבוע (נראה קצת כמו בצקת). כשהיא לובשת סנדלים היא מתלוננת שלפעמים הן כל כך לוחצות לה על כפות הרגליים. האם יכול להיות שמדובר בנגיף מסוים? או שזה בהכרח תזונה.זה כבר ככה כמה חודשים. אין לה כאבים או חולשה כלל. תודה רבה, עידן

19/05/2016 | 17:44 | מאת: עידן

חייבת לציין שהיא לא אוכלת הרבה (לא יותר ממה שהיא אכלה בארץ) לפי מה שהיא מציינת ולפי מה שחבריה מציינים. היא פשוט הייתה עושה ספורט 4 פעמים בשבוע ובכל מקרה לי נראה לי הגיוני שהיא תעלה 20 קילו ב8 חודשים ותתנפח. והיא טיילה גם באפריקה לפני שהיא טיילה במזרח!

דרוש בירור אצל רופא

מנהל פורום רפואת מטיילים