חיסונים למומביי. אילו חיסונים יש לקחת?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/03/2016 | 17:57 | מאת: שירי

שלום דוקטור, אנו זוג בני 65 נוסעים בטיול מאורגן למומביי(יומיים) וסרי לנקה. מחוסנים מהעבר : טטנוס, צהבת A, צהבת B, טיפוס הבטן(לפני שנתיים וחצי) האם אנחנו צריכים לקחת חיסון נגד פוליו? אם כן, איזה? אנו מאוד מודים לך.

שלום צהבת A - במידה וקיבלתם 2 מנות בעבר, אין צורך לחזור, אם קיבלתם רק מנה אחת, צריך לקבל את השניה ממליץ לחזור ולקבל מנה נוספת של טיפוס הבטן לאחר שנתיים וחצי. אין צורך בחיסון כנגד פוליו נ.ב. רצוי בגיל 65 לקבל חיסון כנגד דלקת ראות טטנוס-דיפטריה פעם ב 10 שנים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

13/03/2016 | 10:49 | מאת: שירי

מנהל פורום רפואת מטיילים