חיסונים ותרופות לאתיופיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/11/2015 | 21:55 | מאת: אלה

שלום רב, נוסעת ל-3 שבועות בטיול מאורגן לאתיופיה, צפון ודרום. יש לי חיסונים ל: קדחת צהובה, צהבת A, טטנוס, פוליו. כמו כן מרשם לאנטיביוטיקה וכדורי מלרון. 1. האם מומלץ לקבל גם חיסון צהבת B, טיפוס הבטן? איני רוצה לקחת חיסונים מיותרים. 2. לגבי מלרון - האם חובה/רצוי לקחת את הכדורים כבר בצפון, או אפשר לקחתם רק יומיים לפני שמגיעים לדרום אתיופיה? 3. מהן תופעות הלוואי הנפוצות למלרון? תודה רבה!!

צריך גם את טיפוס הבטן, צריך גם דלקת קרום המח צריך לראות אם החיסונים מעודכנים לגבי מלריה תלוי בגבה - יש מפה מפורטת כדאי לפנות למרפאת מטיילים לייעוץ מפורט מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים