קדחת צהובה מהם שלבי המחלה מבחינת זמן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

14/08/2020 | 18:23 | מאת: NOT_FOUND

קרוב משפחה שלי לא היה בטיול ולא קבל מנות דם ואף לא בדיקת דם בזמן האחרון, סובל מחום וחולשה וחוסר תאבון וכאב ראש.. ,בבדיקת הדם אובחן כחולה קדחת צהובה.כבר 10 ימים כך ,כמה זמן הוא צפוי להיות במצב הזה,והאם יש לו סיכוי להחלים ?מה מצפה לא?והאם כדאי להעביר אותו לבית חולים? בדיקת קורונה שעבר- תשובה שלילית

מחלה זו קיימת רק בדרום אמריקה ובאפריקה. חושש שאתה מתבלבל עם מחלה אחרת (צהבת זיהומית?!) חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים