חיסונים לפנמה וארובה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

15/09/2019 | 09:19 | מאת: ירון אדם

היי, אני מתכנן טיול לפנמה וארובה, בפנמה נשהה רק בפנמה סיטי + מערבית לתעלה. האם יש חיסונים שעלינו לעשות ? אני מקבל תשובות מנוגדות. תודה רבה

אכן כדאי להתחסן 1. השלמת חיסוני שיגרה (טטנוס, חצבת) במידת הצורך 2. צהבת A - טיפוס הבטן 3. בטיולים ארוכים תוספות חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

15/09/2019 | 10:45 | מאת: ירון אדם

תודה על התשובה, אז קדחת צהובה לא צריך ? משך הטיול הינו שבועיים וחצי, צריך תוספות ? עשית טטנוס לפני 9 שנים ? יש טעם לחדש או לחכות עוד שנה. תודה !

קדחת צהובה רק לנוסעים מזרחית לתעלה חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים