התיחסות לטיול מאורגןשוב..

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/09/2019 | 15:22 | מאת: לורה

שלום רב, אולי לא הסברתי עצמי היטב... מתכוונת להיות בטיול מאורגן בפרו , למשך שבועיים, באזורים אלו: לימה ,הרי האנדים ארקיפה, קניון קולקה, קוסקו ,אגם טיטיקאקה עשיתי בעבר חיסונים אלו והם בתוקף: צהבת A ( שני חיסונים) צהבת B טטנוס(לפני שנתיים) טיפוס הבטן(לפני שנה) פוליו.(לפני שנתיים, נאמר לי שתקף לכל החיים) 1. האם יש צורך בחיסונים נוספים? 2. בנוסף לוקחת כדורים נגד לחץ דם. האם הגובה בקוסקו שבפרו יכול להפריע לי? תודה רבה

10/09/2019 | 13:57 | מאת: לורה

: דלגו בטעות תודה

כדי לענות צריך לבדוק אם את מגיעה לאזורי אמזונס ואז צריך גם קדחת צהובה ומרשמים למלריה. המלצתי נשארת בעינה - פני למרפאת מטיילים באזור מגורייך עם הפנקס. אי אפשר להחליף ייעוץ במרפאת מטיילים בייעוץ אינטרנטי. חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

- חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים