חיסונים לנסיעה בטיול מאורגן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/09/2019 | 08:37 | מאת: לורה

שלום רב, אני מתכוונת לנסוע לפרו בטיול מאורגן . המסלול בגדול: לימה ,הרי האנדים ארקיפה, קניון קולקה, קוסקו ,אגם טיטיקאקה עשיתי בעבר חיסונים אלו: צהבת A צהבת B טטנוס טיפוס הבטן פוליו האם צריך עוד חיסונים לפרו? תודה רבה מראש

כדי לענות על השאלה צריך לדעת באיזה אזורים את מתכוונת לבקר, לכמה זמן, איזה מהחיסונים פגי תוקף ואיזה צריך לחזור עליהם.... פני למרפאת מטיילים עם הפנקס ושם תקבלי המלצות בהתאם חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים