חיסון הפטיטיס A לקראת נסיעה להודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

08/09/2018 | 21:15 | מאת: דור

שלום, אני בן 23 ונוסע בקרוב להודו. ב-11/2017 נסעתי לטיול של מספר חודשים ותכננתי להגיע גם להודו (בסופו של דבר לא הגעתי לשם). לקראת הטיול קיבלתי מספר חיסונים אך לגבי הפטיטיס A נאמר לי שאין צורך לקבל, כיוון שקיבלתי בצבא. בשבוע הבא אני טס להודו וביקרתי שוב במרפאת מטיילים. נאמר לי שכדאי לקבל בכל זאת חיסון להפטיטיס A. אני מבולבל. האם מומלץ לקבל חיסון להפטיטיס A למרות שקיבלתי בצבא? תודה

את החיסון כנגד וירוס צהבת A קיבלו כל מי שנולדו לאח 1998 בצבא מקבלים מנה אחת בלבד חיילים שמתגייסים לשירות קרבי. יש לקבל 2 מנות במרווח של חצי שנה אחת מהשניה אבל מי שקיבל גם לפני שנים רבות מנה בודדת עדיף שיקבל עוד מנה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

10/09/2018 | 17:04 | מאת: דור

אני טס ביום חמישי. איפה אני יכול לקבל את החיסון השני ביום רביעי הקרוב 12.9?

התקשר ל 08-9301611

11/09/2018 | 22:10 | מאת: דור

שלום, גיליתי עכשיו שקיבלתי בילדותי 3 מנות של חיסון HAVRIX: ב-10/88, ב-11/98 וב-9/99. בנוסף, כאמור, קיבלתי כנראה מנה נוספת בצבא. האם מומלץ בכל מקרה שאקבל מנה נוספת לפני הנסיעה להודו? תודה

מנהל פורום רפואת מטיילים