התיעצות בנושא חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/08/2018 | 16:21 | מאת: אמא

בהמשך לפוסט הקודם הבן קיבל טטנוס, צהבת A' ונגד טיפוס לא קיבל צהבת B ולא נגד כלבת. בשנת 1996 בהיות בערך בן 5 או 6 הותרפנו שנינו על ידי חתול שסרט בנו ולאור מגפת כלבת שהיתה באזור הוחלט לחסן אותנו. האם יש אפקט לחיסון היסטורי כזה ? . חיסונים אלו לא נלקחו לאור זמן קצר לפני טיסה והכרח לקבל כמה מנות במרחק זמן. האם כדאי לקחת חיסון ראשון נגד צהבת B ולקחת איתו את האמפולה לחיסון השני שניתן חודש אחרי?

ראי תגובה קודמת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים