חיסונים ומלריה בקירגיסטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/05/2018 | 19:10 | מאת: מלי

בני 70+ נוסעים לחודש לקירגיסטן טיול גיפים צפון וגם דרום האם צריך לקחת כדורים נגד מלריה . איזה חיסונים צריך אם צריך? יש לנו צהבת a וצהבת b טיפוס הבטן טטנוס ופוליו. הרבה תודה

אין מלריה בקירגיסטן אם קיבלת 2 מנות של צהבת A בהפרש של 6 ח' אחת מהשניה אין צורך לחזור על החיסון החיסון כנגד טיפוס הבטן יעיל ל 3 שנים ואז צריך לחזור עליו כדאי להצטייד בכדורי אנטיביוטיקה לטיפול במקרה של שילשולים נסיעה טובה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

02/06/2018 | 12:25 | מאת: מלי

הרבה תודה תשובתך ממש עוזרת לנו ממליצים במטייל חיסון נגד כלבת האם כדי אנו נבלה כמה ימים בכפרים דיי נידחים. לא ממש נעשה טרקים רק ניסתובב מסביב. שוב הרבה תודה

חיסון כלבת מומלץ למקרה של שהות ממושכת (מדובר על טיולים של יותר מחודש בד"כ) בארץ שבה יש כלבת בשכיחות מוגברת ואין אפשרות להגיע למרכז רפואי בטווח זמן מהיר. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים