רמת טריגליצרידים גבוה + URIC ACID

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/01/2010 | 20:25 | מאת: טל

שלום .אני סובל מזה 8 שנים מרמה גבוה של טריגליצרידים 1350 בבדיקה האחרונה .אני בן 36 80 קג/172 סמ' בנוסף לכל הצרות יש לי גם ערך גבוה של URIC ACID מה זה לעזאזל (8.2)ואיך להוריד אותו ? האם זו בעיה הורמונלית? אני בולע בזליפ בכול יום ומשחק כדורגל פעמיים בשבוע!(לא שוער!)

שלום טל קרוב לודאי אתה סובל מבעיה מטבולית הכוללת רמת טריגליצרידים גבוהה וכן רמה גבוהה של חומצה אורית. כדי לטפל נכון יש לדעת כל הפרטים הרפואיים קודם:גיל מחלות רקע תרופות ספור משפחתי וכו. בד"כ משלבים טפול לא תרופתי (דיאטה מונחית ע"י דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית) ותרופות. כמובן שיש להתיעץ עם רופא המשפחה באשר לטפול המתאים לך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול