דופק מהיר ערכי טריגליצרידים גבוהים ומחסור בb12

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

25/05/2011 | 21:20 | מאת: דפנה

אני בת 40 ולפני בדיקת מאמץ נמדד דופק במנוחה של 133 שירד ל 120 אחרי שעה. בבדיקות דם נמצאו ערכי b12 100, crp8, טריצרידים 175 וכולסטרול LDL 88 ו hdl 81. יש לי שלשולים רבים ביום. בדיקת tsh 1.29 מה להמשיך לבדוק? אבי נפטר מדום לב פתאומי בגיל 53. בריאה בדר?כ עם הפרעות שינה בלילה.

שלום דפנה ערכי השומנים שלך תקינים. כל שאר הנקודות שהזכרת אינן בתחום פורום זה ועליך לפנות בהקדם לרופא המשפחה שלך ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול