התכנות להדבקות במחלת מין / איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/10/2016 | 15:40 | מאת: לירן

שלום, לפני 9 ימים נפגשתי עם בחור (פעם ראשונה עם גבר). מכיוון שמדובר בפעם ראשונה הבחור עבד על הרחבת פי הטבעת שלי עם האצבעות והרבה נוזל סיכה. היה ניסיון חדירה (עם קונדום) לפרק זמן קצר שהופסק בשל כאבים. לא היה מגע אוראלי אלא אוננות הדדית עם נוזל סיכה וחיכוך איברים. לאחר מכן בוצע ניסיון חדירה נוסף עם קונדום חדש גם לפרק זמן קצר. לבחור היה הרבה PRECUM שהתערבב עם חומר הסיכה והוא גם גמר לי על הבטן. פחות מ-24 שעות לאחר המגע התחיל לשרוף לי העור על האיבר, עיקצומים בעת השתנה וכאבים בפי הטבעת. ניגשתי לרופא עור כ-4 ימים לאחר המפגש והוא טוען שהוא לא רואה כלום. ההרגשה הרעה המשיכה ופניתי לרופא משפחה ששלח אותי לעשות בדיקות דם למחלות מין + תרבית שתן. בדיקות הדם הגיעו שליליות, לתרבית השתן לוקח זמן להגיע. בדיקת איידב לא עשיתי כי אני יודע כי צריך להמתין 3 חודשים. כרגע (10 ימים לאחר המפגש) מרגיש מיחושים בפי הטבעת בעיקר לאחר יציאה, לעיתים יש עקצוצין בפין. אני נמצר בלחץ נפשי מטורף עם התקפי חרדה... האם יש מצב שנדבקתי במחלת מין לאור המתואר / איידס? האם הגיוני שארגיש לא טוב פחות מ-24 שעות לאחר המפגש? האם בדיקת הדם לאיתור מחלות מין בקופת חולים אמינה כשמבוצעת שבוע לאחר המפגש? הבחור טוען שהוא מאוד זהיר ונבדק באופן קבוע. פעם אחרונה נבדק לפני חודש וחצי למחלות מין ןאיידס והכל היה שלילי נא עזרתכם תודה

שלום לירן, אין זה הגיוני שתסמינים המופיעים פחות מ- 24 שעות לאחר מגע מיני כמו זה המתואר בשאלתך נגרמו ע"י זיהום של דרכי המין- כגון בנגיף ה'איידס'- שהתרחש במהלך המגע המיני הזה. יחד עם זאת, מגע אקראי של צואה באזור קצה הפין / השופכה עשוי לגרום לזיהום חיידקי של דרכי השתן שיכול לבוא לביטוי גם בהרגשת עקצוצים/שריפה בזמן השתנה. הרבה בריאות אפי

28/10/2016 | 16:06 | מאת: לירן

משמע יתכן ונוזל הסיכה היה נגוע בשאריות צואה ובשעת האוננות נגרם הזיהום? עשיתי בדיקת שתן רגילה ויצא תקין - ללא דלקת בדרכי השתן. מה בדבר הכאבים בפי הטבעת? האם יכול להירגע?

מנהל פורום מחלות זיהומיות