ערך אבסולוטי של לימפוציטים נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2016 | 17:16 | מאת: שי

בהמשך לשאלתי הקודמת האם זיהומים בשיניים כגון חור בשן בינה שלא מטופל עלול לשנות את ערכי הלימפוציטים לכיוון הגבול התחתון?ומאילו עוד סיבות הערך האבסולטי של הלימפוציטים יכול לרדת?אני קצת לחוצה. רופאת המשפחה עיינה בבדיקות ואמרה שהבדיקות תקינות אך היא לא ידעה לענות לי מדוע הערך האבסולוטי נמצא מתחת לגבול התחתוןולכן איני רגועה.

שלום שי, תוצאת הבדיקה שתיארת איננה אבחנתית לזיהום כלשהו, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותיך בנושא לרופא/ה המטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות