נגישות
נגישות

תשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/08/2015 | 12:13 | מאת: אמא לתינוק

בני בן השלוש חוסן בכל החיסונים אבל הבנתי מנרופא שיש מקרי שעלת בקרב ילדים מחוסנים. אני לא חוסנתי בהריון האם pcr אמין אחרי נטילת שלוש מנות אזניל? ומה לגבי יעילות הטיפול? כמה זמן מתחילת הסימפטומים צריך להנתן כדי שימתן את המחלה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אמא לתינוק, 1. אכן, 4 חיסונים שניתנו לילד (בן 3) אינם מונעים ב- 100% את הסיכוי שלו להידבק בשעלת, אך הם מצמצמים מאד את הסיכוי לכך. 2. נטילת 'אזניל' בזמן לקית דגימה ל- PCR לשעלת עשויה לפגוע באמינות הבדיקה. 3. ככל שהטיפול (האנטיביוטי לשעלת) ניתן מוקדם יותר- כך יעילותו נחשבת כרבה יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות